"האמירה של נסראללה על כיבוש הגליל כרגע איננה ביכולתו והוא לא מסוגל לבצע את זה" כך אמר הבוקר (ראשון) אלוף במיל' איל בן ראובן ("מפקדים למען ביטחון ישראל") בראיון ליואב מינץ בתוכנית "קפאין" ברדיו צפון 104.5FM.
ראובן הוסיף: "המטרה העיקרית, וצה"ל אומר את זה חד משמעית, היא להחזיר את תושבי הצפון לבתיהם. הכוחות של חיזבאללה, שהיו בשבעה באוקטובר על גבולה של ישראל, נפגעו קשה. האמירה של נסראללה על כיבוש הגליל כרגע איננה ביכולתו והוא לא מסוגל לבצע את זה. אמירה כזאת אולי נתפסת כלא אמינה וקשה לתושבים לקבל ובצדק. אבל זו חוות דעתי על בסיס נתונים. ראיתי את נתוני הפגיעה בחיזבאללה בקרב ההגנה הזה. הוא פוגע בישובים שלנו אבל בצד שלו הוא פגוע הרבה יותר".
עוד אמר: "בסופו של דבר התמונה הצבאית סבירה ומאפשרת אפשרויות שונות. ועדיין, אם אפשר לסיים את המערכה הזאת בלי מלחמה כוללת, בלי להיכנס למלחמה קשה בתוך שטח לבנון, ואם הדרג המדינה יפעל נכון - זה עדיין אפשרי וראוי מאד. אם לא - צה"ל יצטרך להיכנס למערכה. יש על מי לסמוך".