היום התקיים טקס חילופי מפקד בסיס רמון נחשב לאחד מהבסיסים המבצעיים של חיל האוויר. תת-אלוף נדב בר נכנס לתפקיד מפקד בסיס ״רמון״ (כנף 25), במקומו של תת-אלוף יהושע (ג׳וש) בר אשר כיהן בתפקיד בשנתיים האחרונות. תא״ל יהושע בר רמז אף הוא: ״אנחנו נלחמים בעזה, כתף אל כתף עם הלוחמים בתמרון, מגנים בכל הזירות ופועלים גם הרחק מגבולות המדינה. בכל מקום בו פועל צה״ל - פועלת גם כנף 25״ גורמים במערכת הביטחון אמרו כי דבריו של מפקד חיל האוויר התיחסו לפעולות ההגנה מול הירי שביצעו האיראנים כנגד ישראל.
סמל אורי אשכנזי נחמיה ז"ל, מאשקלון, לוחם בגדוד 46, עוצבת 'עקבות הברזל' (401), נפל מוקדם יותר היום בקרב בדרום רצועת עזה. בן 19 בנופלו. הודעה נמסרה למשפחתו. הוא נפגע בקרבות בשכונת תל סולטן מירי טיל נ״ט לעבר הטנק שלו והועלה מדרגת רב"ט לדרגת סמל לאחר מותו.
נחמיה נהרג במהלך הקרבות הכבדים בשכונת תל סולטן - המעוז האחרון של החמאס ברפיח, שהתנהלו במהלך היממה האחרונה. בצה"ל מעריכים היום כי הלחימה באזור תימשך עוד ימים.