דיווח פלסטיני: רכב הוחרם וחשוד נעצר במעורבות ברצח דביר שורק ז"ל

כוחות הביטחון החרימו רכב בבית פג'אר, כך דווח בתקשורת הפלסטינית. עוד דווח כי הבעלים של הרכב נעצר. מוקדם יותר היום, רה"מ אמר: "נתפוס את המרצחים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חיילי צה"ל בסריקות אחר רוצחיו של דביר שורק ז"ל. צילום: דובר צה"ל | צילום:

כוחות הביטחון החרימו היום(שישי) רכב מסוג יונדאי אקסנט, בבית פג'אר, כך דווח בתקשורת הפלסטינית. עוד דווח כי הבעלים של הרכב - עמאר מנסור ת'וואבתה בן ה-29 נעצר.  מוקדם יותר היום, ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס היום (שישי) בשידור חי שערך בדף הפייסבוק הרשמי שלו למצוד אחר המחבלים שרצחו את דביר שורק ז"ל בגוש עציון, והבטיח: "אנחנו הולכים לתפוס את המרצחים האלה". רה"מ אף ציין כי "לפי דיווח שקיבלתי לפני שעה קלה, אנחנו בדרך לשם וזה לא ייקח הרבה זמן עד שהדבר הזה יתברר".

אתמול הגיע רה"מ לזירת הפיגוע, ואמר כי "החקירה מתקדמת ונבוא איתם חשבון. אני יכול רק לומר לכם שאנחנו רואים כאן את הסימנים שהרכב עשה אחרי המעשה הפשע... בשנים האחרונות כוחות הביטחון מצאו את כל המרצחים, ואין לי ספק, גם על סמך מה ששמעתי, שאנחנו נשיג את מי שביצע את הרצח הנפשע הזה".

תגיות:
פיגוע
/
דביר שורק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף