בנט: ״עברנו מבלימה של התבססות איראן בסוריה לדחיקתה משם״

שר הביטחון התייחס למצב הביטחוני, על רקע יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, והבהיר כי ״עוד לא הגענו לרגע בו אויבי ישראל משלימים עם קיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל״

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
נפתלי בנט בדן פנורמה
נפתלי בנט בדן פנורמה | צילום: פול/ קוקו

״לצערי, אינני יכול להבטיח שזה יקרה בדורנו״ המשיך בנט, ״גם בעצם ימים אלו המשטר האיראני וזרועותיו פועלים בניסיון לפגוע במדינת ישראל ובאזרחיה. רק זאת אוכל להבטיח: מדינת ישראל לעולם לא תפקיד את בטחונה בידי אחרים. אנחנו נגן על עצמנו בכוחות עצמנו. אנחנו נמשיך להעביר את המערכה לשטח האויב״.

״עברנו מבלימה של התבססות איראן בסוריה, לדחיקתה משם, ולא נפסיק״ הוסיף בנט וסיכם כי ״לא נאפשר עוד לאיומים אסטרטגיים לצמוח מעבר לגבולותינו, מבלי שאנו פועלים. חיילי צה"ל ומפקדיו בוטחים ונחושים, ובעזרת השם ננצח".

כמו כן, שר הביטחון בנט ממשיך להיות אחד ממקבלי ההחלטות הבולטים ביותר במשבר הקורונה, אף על פי שייתכן כי לא יישאר בתפקידן לעוד זמן רב, עקב ממשלת האחדות המסתמנת וכנסיתו הצפויה של יו״ר כחול לבן בני גנץ לתפקיד. בהצהרה מיוחדת לתקשורת להמשך ההתמודדות עם התפשטות נגיף הקורונה, שקיים ביום ראשון, אמר בנט כי "הגיע הזמן לפתוח את מדינת ישראל וכלכלת ישראל מחדש. המערכה הגדולה צריכה לעבור מהמלחמה בקורונה, לשיקום מהערכות שניזוקו".

תגיות:
נפתלי בנט
/
איראן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף