"המשך יבוא": השר אוחנה הגיב לתקיפת החיילים ע"י גנבי ציוד בדואים

הג'יפ בו נסעו קציני צבא שניסו לתפוס את הגנבים הוקף ע"י מספר רכבים אזרחיים, ואחד מהם ירה באוויר לאחר שחש מאוים. דובר צה"ל: בוצע תחקור ראשוני על ידי "המפקדים והופקו הלקחים הרלוונטיים לאירועים מסוג זה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןאלון חכמון צילום: ללא קרדיט
בסיס צאלים
בסיס צאלים | צילום: דוברות המשטרה

הגנבים וחבריהם הקיפו את הג'יפ הצבאי עם הרכבים האזרחיים שלהם, וכשאחד החיילים חש מאוים הוא ירה באוויר. לאחר מכן קראו הקצינים למשטרה שהגיעה לזירה.

"לאור ההתקהלות המסוכנת שנוצרה סביבם לאחר העצירה, ירה אחד הקצינים כדור באוויר. שוטרים הגיעו למקום והוגשה תלונה כלפי המעורבים באירוע. בנוסף בוצע תחקור ראשוני על ידי המפקדים והופקו הלקחים הרלוונטיים לאירועים מסוג זה. צה״ל רואה בחומרה ניסיון פגיעה מכל סוג שהוא בחיילי צה״ל".

השר לביטחון הפנים אמיר אוחנה מסר: "משטרת ישראל, מחוז דרום ואני לא נישאר אדישים להתפרעויות בכבישי הדרום ולתופעת הגניבות מבסיסי צה"ל. המשך יבוא".

מתנועת רגבים נמסר בתגובה כי "הגיע זמן ריבונות. גם בנגב! בזמן שכולם מתעסקים בריבונות (הבאמת חשובה!) ביהודה ושומרון, הנגב ממשיך להיות הפנים המביכות של מדינת ישראל. ג'יפ צה"לי, לא פחות ולא יותר, מוקף בנהגים פראי אדם, הנוסעים על השוליים, צופרים ועושים תנועות גסות. וכל זה מוצג בטיקטוק בגאווה. ממשלת ישראל חייבת להתעורר".

תגיות:
בדואים
/
גניבת אמצעי לחימה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף