דובר צה"ל: תקפנו מטרות של משמרות המהפכה וצבא אסד

על פי ההערכות, עשרה בני אדם נהרגו הלילה בסוריה. אתמול נחשפה זירת מטענים משמעותית בגבול רמת הגולן שלאחריה האשים גנץ את ממשלת סוריה באחריות לכך

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
תקיפת צה"ל בסוריה
תקיפת צה"ל בסוריה | צילום: דובר צה"ל

דובר צה"ל מאשר הערב (רביעי) כי מטוסי חיל האוויר תקפו הלילה מטרות צבאיות בסוריה. לפי ההודעה הרשמית, הותקפו מחסנים, מפקדות ומתחמים צבאיים של כוח קודס האיראני והצבא הסורי.

walla video test11 | צילום:

"השלמנו הלילה תקיפה של חיל האוויר כנגד מטרות בסוריה כנגד מטרות צבא סוריה וכוח קודס האיראני, בהמשך לחשיפת שלושת המטענים", נמסר מדובר צה"ל. "בחודשים האחרונים אנחנו עוקבים אחר כוח קודס שפועל באזור הזה בעזרת סיורים, תצפיות ואמצעים נוספים מהרגע שיש לנו חשד לסבירות גבוהה להנחת מטענים". דובר צה"ל הוסיף כי ההערכה היא שהמטענים שנחשפו אתמול הוטמנו לפני כמה שבועות על ידי שכירי חרב תושבי האזור בהכוונה איראנית.

תגיות:
צה"ל
/
משמרות המהפכה
/
תקיפה בסוריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף