"נסראללה לא יעיז לצאת מהבונקר": מפקד פיקוד צפון באזהרה לחיזבאללה

האלוף אמיר ברעם נשא דברים בטקס חילופי מפקדת אוגדה 91 והתייחס לאיום מלבנון, לאור שיגור הרקטה השבוע. "גורמים מסוימים רצו להדליק עוד זירה בלבנון ולהפריע לשגרת האזרחים – אך לא נאפשר זאת", הבהיר

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
חסן נסראללה נואם בפני כלי התקשורת (קרדיט: חדשות הערב, כאן 11) | צילום:

"לפני 48 שעות נתקלנו בניסיון פלסטיני להפר את שגרת היומיום עם רקטה אחת, שלא גרמה לנזק הפעם וענינו בארטילריה כבדה. גורמים פלסטיניים מנסים לגרור גם את לבנון להסלמה", הוא הוסיף. "אנחנו רואים בממשלת לבנון ובצבא שלה כמי שאחראים לטרור הזה. בניסיונות הקודמים, שילמתם מחיר כבד שגרר את לבנון שנים לאחור".

ברעם ציין כי בימים הקרובים יציינו בחיזבאללה את "יום ירושלים האיראני", במהלכו, כמדי שנה, ישמיע נסראללה דברי שטנה. על כך הוסיף: "גם ביום כזה, הוא לא יעיז לצאת מתוך הבונקר בו הוא שוכן כבר שני רבות – זוהי העדות הטובה ביותר להבנה שלו שאין לו ולארגונו שום אופק".

"חיזבאללה נמצא בראש רשימת ארגוני הטרור בעולם, מנודה וחסום בכל המדינות המתוקנות ומשתמש בהתנהגות מאפיונרית על מנת לנהל מערך של עסקאות סמים, הלבנת כספים, פשע, רצח מבקריו וטרור חובק עולם", הוא הוסיף. את נאומו סיכם באומרו כי "המסקנה ברורה - מדינת לבנון המאפשרת לחזבאללה להתקיים כך בתוכה, היא יותר דבר רְמִיָּה מאשר מדינת לאום מתוקנת כהגדרתה".

תגיות:
חיזבאללה
/
לבנון
/
חסן נסראללה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף