"לא ראיתי בהלה, אבל התושבים כועסים. מערך האבטחה עלינו (העירייה), הצבא לא נמצא פה. אנחנו משתדלים לתת את האבטחה הטובה ביותר. בדקתי עם מנהל המתנ"ס והעובדים, העובד הזה נראה נורמטיבי, שיתף פעולה עם החברים שלו והעובדים במתנ"ס, אבל גם זה ייבדק. נרצה להפיק את הלקחים", שיתף.
"אין לנו חיילים שעומדים בכניסות, אין לנו סיורי מג"ב בתוך העיר"
"זהו אירוע ראשון שיש לנו נפגעים. כראש עיר 32 שנה, אני לא זוכר אירוע עם נפגעים חוץ מאחד שהיה בקניון לפני הרבה שנים. מחבלים ניסו בשנים האחרונות להיכנס לעיר, אבל הם נוטרלו כבר בכניסה על ידי המחבלים שלנו. אני רוצה לציין כי כל מערכת הביטחון של העיר היא על ידי הרשות המקומית, אין לנו חיילים שעומדים בכניסות, אין לנו סיורי מג"ב בתוך העיר, המשטרה מסייעת לנו המון בביטחון", הוסיף.
עוד שיתף כי "יש לנו מחסומים בכניסות אבל אין גדרות, כמובן שיש מצלמות, אנו מזהים כל יום הרבה שבח"ים במצלמות, אבל כנראה שאותו מחבל יש לבדוק אם הגיע רגלית, אנו ממש צמודים לעזריה. מערכת היחסים היא טובה. הם באים, עובדים והולכים. אחרי בדיקה כמובן. אבל כשנכנסים אלפי עובדים כל יום, במיוחד אחד שיש לו רישיון עבודה אצלנו לאחר שעבר את הבדיקות הביטחוניות, אז הבדיקה אצלו קלה יותר. אנו צריכים כמובן לבדוק את ההקפדה".
"באזור התעשייה בנינו כבר טרמינל. שהבדיקה תהיה קפדנית וטובה יותר. זה טרמינל שמשרד הביטחון ושר הביטחון נתן לנו כבר את האישור על התכנה של כוחות הביטחון של צה"ל. אנו נפעיל אותו תוך חודשיים ולכן הבדיקה תהיה איכותית יותר. אני חושב שגם צריכים לשים את זה בכניסות האחרות, אלו עלויות גבוהות גם של בניה וגם של תחזוקה. אני מקווה מאוד שהצבא ומשרד הביטחון יבינו ויתקצבו אותנו בהתאם", סיכם.