"מעזה ועד איראן": הרמז העבה של ראש אמ"ן למשטר בטהרן

בצל הפיגוע באיראן וחיסול אל-עארורי, ראש אמ"ן, האלוף אהרון חליוה, אמר כי "המודיעין האיכותי מביא לפגיעה רחבה באויבינו מעזה ועד איראן" | הדברים המלאים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פעילות כוחות צה"ל בשטח רצועת עזה. קרדיט: דובר צה"ל | צילום: דובר צה"ל

בטקס סיום קמ"נים הוסיף: "כמעט תשעים ימים שמדינת ישראל וצה"ל נמצאים במלחמה רב זירתית. צה"ל, ובתוכו אמ"ן, פועלים בכול הזירות והחזיתות, בהגנה ובהתקפה. לפעילות אנשינו מכול המערכים, האיסוף, המחקר והמבצעים, יש השפעה מכרעת על השגת יעדי המלחמה; השבת כל החטופים בשלום הביתה, והשבת ההרתעה הישראלית לאזור כולו. זו לא מערכה קלה. זה ייקח זמן. אבל אנחנו נשיג את היעדים. יש לנו את הכוח, העוצמה והיכולת. ויש לנו אתכם. אתם הנכס היקר והחשוב ביותר שיש לנו".

"אני מצפה מכם, להשמיע את דעתכם המקצועית, תמיד. בכול מקום, מול כל דרג וכול דרגה. גם אם היא שונה. גם אם היא אחרת. ביקורתית ולא מקובלת. כך היה באגף המודיעין עד עתה. וכך יהיה גם בעתיד. אתם, כולכם, דור העתיד של אגף המודיעין. זה שיישם את לקחי המלחמה, יעביר אותם הלאה ויעשה הכול – על מנת שאירוע כזה לא יקרה שוב לעולם. לימדו מהטעויות וזכרו לשמר את הדברים הטובים. האחריות מונחת מעתה על הכתפיים שלכם. תתמודדו עם כל אתגר ותתעלו מעל כל קושי. זה התור שלכם, זה הדור שלכם, זאת המשמרת שלכם. אני גאה בכם. ביחד ננצח. עלו והצליחו", הוסיף.

תגיות:
צה"ל
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף