גורמים ביטחוניים טוענים: הטילים שנחתו בעיראק לא שוגרו מישראל | כל הפרטים

גורמים ביטחוניים טענו כי הטילים שנפלו הלילה בספת וואסית שבדרום עיראק, כלל לא היו ישראלים כלפי שנטען בנוגע לתקיפה שמיוחסת לישראל, כך דווח אלחדת הסעודי. לטענתם, מדובר בטילים איראניים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תיעוד התקיפה של ישראל באיראן | צילום: רשתות ערביות, שימוש לפי סעיף 27 א'

סוכנות הידיעות הפרו- איראנית בעיראק פירסמה היום (שישי) כי טיל ששוגר בישראל נפל בשטחה, באזור מחוז ואסט שבמזרח המדינה. הסוכנות מוסיפה וטוענת כי נמצאו שרידי חימוש ישראליים בשטח. באלחדת הסעודי נטען כי מדובר בטילים איראניים, שנועדו לפגוע באלו הישראלים. זאת, לאחר שתחילה סברו רבים כי מדובר בתקיפה נוספת שמיוחסת לישראל, גם בשטחה של עיראק.

הפרסום הנ''ל בא לאחר תקיפת ישראל הלילה את הבסיס האווירי באיסהפאן שבאיראן , שבסמיכותו מצויים גם מתקני גרעין. מאיראן כבר הספיקו להגיב לתקיפה ואמרו: "איראן ניצחה ותמשיך לנצח", ובמחוזותינו התקבלו תגובות מעורבות, כמותם של השר לביטחון לאומי שצייץ במילה אחת: "דרדל'ה", ושל ח"כ טלי גוטליב שצייצה הבוקר: "בוקר בו הראש מורם לגאווה".

תגיות:
איראן
/
עיראק
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף