עורך דינו של החשוד בריגול לאיראן: המדינה הסכימה למציאת חלופה

כתב אישום הוגש בחודש שעבר נגד מוטי ממן, בן 73 מאשקלון, בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות. אייל בסרגליק, המייצג את הנאשם שוחח עם 'מעריב' בנוגע לדיון הארכת המעצר

פלד ארבלי צילום: ללא
אייל בסרגליק, המייצג את הנאשם מוטי ממן. קרדיט: פלד ארבלי | צילום: פלד ארבלי

"מבחינת ההתייחסות שלי לראיות הוא גם עבר פוליגרף שמראה שלא היה לו כוונה לפגוע במדינת ישראל ושאין לו כוונה עתידית לפגוע במדינת ישראל ואין לו שיתוף פעולה עם גורמים איראנים, הוא עבר אותו בהצלחה", המשיך. "התייחסתי שבפועל יש לו אמירות רבות מתוך החקירות שלו שהוא אוהב את מדינת ישראל, כך גם על ידי אשתו, כך גם יעידו אנשים אחרים שהוא לא היה מסוגל לפגוע לרגע במדינה״.

בדיון הארכת המעצר הראשון מאז התפוצצה פרשת הריגול החמורה מסוף חודש ספטמבר בה מואשם מוטי ממן בן ה72 מאשקלון , היום התייצב ממן בפני שופט המחוזי נאסר אבו טאהה. מצד המדינה נטען, "כתב האישום מאוד זהיר, הוא לא ביצע משימות עבור גורמי משטר איראני, בהיבט הזה הדברים האלו לא במחלוקת. אנחנו אומרים, וחושבים שדינו של הנאשם להיעצר עד תום הליכים".

תגיות:
ריגול
/
איראן
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף