לפי דיווחים בערוץ MTV הלבנוני, לאחר הפגישה, הוכשטיין הצהיר כי "הפתרון קרוב" ומצא את הדרך לעדכון הישראלים על התקדמות משמעותית. העיתון הלבנוני אל אח'באר, המזוהה עם חיזבאללה, דיווח כי קרוב ל-80 אחוזים מההסכם כבר הושלמו, ושתיאום הפסקת האש קרוב להשלמה.
הוכשטיין צפוי להמשיך במגעים עם הצד הישראלי בשעות הקרובות כדי להשלימם ולהביא להסכם שיביא להפסקת אש יציבה בין הצדדים.
סוגיית הגבול מסתמנת כמכשול המרכזי במשא ומתן. על פי דיווחים לבנוניים, ישראל מבקשת לקבע את המצב הקיים לאורך הקו הכחול כגבול קבע, בעוד לבנון מביעה התנגדות נחרצת למהלך. מקורות בביירות מדווחים על "שתיקה מוחלטת" בנוגע לפרטי המחלוקת, כשברקע עומדות 13 נקודות שנויות במחלוקת הנזכרות בהחלטה 1701.
מאוחר יותר נכתב בסקיי ניוז בערבית כי מקורות לבנוניים מסרו: "דירשה לאימוץ הגבולות הבינלאומיים שאושרו מאז 1923 והסכם הפסקת נשק בין לבנון לישראל. לבנון דרשה שסמכויות הוועדה המפקחת על יישום החלטה 1701 יישארו כפי שהיו בעבר". עוד הוסיפו המקורות: "אין תירוץ לישראלים לדחות את הסכם הפסקת האש. חוששים שישראל תעתיק את מה שקורה בעזה ותעשה מניפולציות על המשא ומתן".
בתוך כך, התקשורת האמריקאית מדווחת כי ההצעה האחרונה זוכה לתמיכה רחבה הן מממשל ביידן והן מהנשיא הנבחר טראמפ. על פי הדיווחים, טראמפ העביר מסרים ברורים התומכים בהמשך מאמצי התיווך של הוכשטיין, ומעודד את השלמת המהלך עוד לפני השבעתו. יתרה מכך, טראמפ הביע תקווה להגיע להסכם תוך שבועיים.