"סוג של ספין": זה הקשר האמיתי בין התקיפה באיראן לבין החזרת החטופים

נועם תיבון התראיין ל-103FM ודיבר על החיים בנחל עוז והחובה המתבקשת להחזרת החטופים. כשהרחיב על המערכה הצבאית טען כי "אין קשר בין בני הערובה לתקיפה באיראן"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
התקיפה הישראלית באיראן
התקיפה הישראלית באיראן | צילום: רשתות חברתיות, שימוש לפי סעיף 27 א'
2
גלריה

"אני גר בנחל עוז חצי שבוע כל שבוע. יש כאן קבוצה קטנה ונחושה מאוד של חברי קיבוץ שהתחילה לגור פה. בקיבוץ נחל עוז, כמו בכל הקיבוצים שנפגעו קשה, חזרו גרעינים קטנים שגרים במקום, ללא המסה הגדולה של המשפחות והילדים. האחרונים יחזרו ברובם רק כשיחזרו החטופים ושתהיה התייצבות של הביטחון באזור", טען.

נחל עוז
נחל עוז | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

הוא הוסיף: "אני שומע כל לילה את הדי הפיצוצים, כמו כל מי שגר פה. אני רוצה לשאול שאלות מאוד ברורות את שר הביטחון, הרמטכ"ל וראש הממשלה - מה היא בדיוק הפעילות ברצועת עזה ואיך זה מסייע למטרות המלחמה? המסקנה היא שיש כאן פעילות שלא משרתת את מטרות המלחמה, והדבר שהכי צריך לחתור אליו עכשיו זה עסקת חטופים - ללא החזרת החטופים לא יהיה ניצחון. צריך עכשיו לעשות עסקת חטופים, וזה הדבר שיתרום גם הכי הרבה לביטחון של תושבי האזור".

תגיות:
איראן
/
רצועת עזה
/
נעם תיבון
/
עסקת חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף