יו"ר מילואימניקים דור הניצחון: "חייבים להחזיר את עזה ואיראן לתקופת האבן"

על רקע גיוס המילואים הנרחב, יו"ר תנועת "מילואימניקים דור הניצחון" רס"ן במילואים גלעד אך קורא לממשלה להכריע את המלחמה בעזה וליישם את תכנית טראמפ להגירת העזתיים מהרצועה

פלד ארבלי צילום: ללא
כוחות צה"ל ברצועת עזה
כוחות צה"ל ברצועת עזה | צילום: דובר צה"ל
4
גלריה
רס״ן (במיל’) גלעד אך
רס״ן (במיל’) גלעד אך | צילום: טנא תקשורת

עוד אך מדגיש כי: ״אנו דורשים משר הביטחון וחברי הקבינט לצאת לסבב אחרון ומכריע בסימן תמרון מוכוון הגירה, ביטוי שהטבענו כבר לפני חודשים רבים בסדר היום הצבאי. אחרי מאות ימי מילואים בעזה, לבנון ויו”ש, אחרי שסיכנו את חיינו וחווינו אבדות רבות בשדה הקרב, לא נסכים לכישלון. הכרעה והגירה – עכשיו. אחרי שנה וחצי מאוחר מדי, תנו לצה”ל באמת לנצח”.

רצועת עזה אחרי החזרה ללחימה
רצועת עזה אחרי החזרה ללחימה | צילום: אבי אשכנזי

לגבי התחושות בקרב קציני וחיילי המילואים, רס״ן במיל אך אמר כי: ״אצלנו ביחידה יש 150 אחוזי התגייסות, ואני יודע שככה זה גם בקרב שאר היחידות הלוחמות. אנחנו צריכים מערכה חדה, קצרה וברורה, שבה המילואימניקים יובילו את הלחימה בעיקשות ובקצרה״.

תושבי רצועת עזה עם הסיוע ההומניטרי
תושבי רצועת עזה עם הסיוע ההומניטרי | צילום: REUTERS/Mahmoud Issa

לסיכום הוא אומר כי: "מדינת ישראל חייבת ניצחון מוחלט שיחזיר את עזה ואיראן לתקופת האבן, וישים סוף לחלומות באספמיא של אויבי ישראל. אנחנו בניו של דוד המלך, וככאלה – נמשיך, נחיה, ננצח, ונוביל את מדינת ישראל לעתיד הטוב ביותר בע״ה. אנחנו צריכים את כל עם ישראל מאחורינו. עם ישראל חי״.

תגיות:
מילואים
/
מלחמת חרבות ברזל
/
הגירה מרצון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף