כשנשאל אם ישראל אכן תנסה להתנקש בחמינאי, נתניהו אמר שישראל "תעשה את מה שאנחנו צריכים לעשות". הוא המשיך, "אני לא איכנס לפרטים, אבל התמקדנו במדענים הגרעיניים המובילים שלהם - זה בעצם הצוות הגרעיני של היטלר".
נתניהו הזכיר שהמלחמה הזו היא האינטרס של ארצות הברית ושל העולם המערבי כולו: "היום זה תל אביב, מחר - זה ניו יורק. תראו, אני מבין את הביטוי 'אמריקה קודם', אני לא מבין את הביטוי 'אמריקה מתה'. זה מה שהאנשים האלה רוצים. הם קוראים 'מוות לאמריקה', אז אנחנו עושים פעולות למען האנושות, וזה קרב של הטוב נגד הרע. אמריקה צריכה לעמוד לצד הטובים - וזה מה שהיא עושה, ואני מעריך מאוד את תמיכתו של טראמפ", אמר לקארל.
נתניהו דחה גם דיווח של הוול סטריט ג'ורנל, שלפיו איראן אותתה לשותפותיה שהיא מבקשת לסיים את מעשי האיבה ולחדש את המשא ומתן על תוכנית הגרעין שלה. הוא אמר: "אני לא מופתע. כלומר, הם רוצים להמשיך לנהל את השיחות המזויפות האלה שבהן הם משקרים לארצות הברית ומרמים אותה. ואתם יודעים, יש לנו מודיעין מוצק מאוד בנושא".
"אנחנו לא רק נלחמים באויב שלנו. אנחנו נלחמים באויב שלכם. הם קוראים 'מוות לישראל, מוות לאמריקה'. אנחנו פשוט בדרך, וזה יכול להגיע לאמריקה בקרוב", אמר.