במהלך הלילה, במבצע משותף של חיל האוויר ואגף המודיעין, מטוסי קרב בהכוונה מודיענית מדויקת תקפו וחיסלו במרחב קום את מפקד גיס פלסטין בכוח קודס והמקשר המרכזי בין המשטר האיראני לארגון הטרור חמאס, סעיד איזאדי. איזאדי חוסל בדירת מסתור בלב איראן, לאחר מאמץ מודיעני ממושך.
במהלך המלחמה היה אחראי גם על הפעלת הכוח של חמאס מלבנון על פי האינטרסים של המשטר האיראני באזור. מאז חרט על דגלו את שיקום הזרוע הצבאית של חמאס והשארת חמאס כגורם השולט בעזה. איזאדי היה מוכר היטב במשטר האיראני בתור מומחה לסוגיה הפלסטינית.
מתוקף תפקידו, שהריארי היה אמון על כלל העברות אמצעי הלחימה מהמשטר האיראני לשלוחיו במזרח התיכון ופעל במשך שנים לחמש את ארגוני הטרור השונים על מנת לקדם באופן ישיר את התוכנית של המשטר האיראני להשמיד את מדינת ישראל. שהריארי עבד באופן ישיר מול ארגוני הטרור חיזבאללה וחמאס לצד שלטון הטרור החות׳י וארגונים נוספים, ובכך סיפק טילים ורקטות רבות שנורו לעבר שטח ישראל במהלך המלחמה.
בנוסף להובלתו בהעברת אמצעי לחימה, שהריארי פיקד על העברת מאות מיליוני דולרים בשנה לארגוני הטרור השונים באמצעות קשריו הייחודים בתורכיה ולבנון תוך שימוש ברשת של חברות קש, חלפנויות ובלדרי כספים. בנוסף, פיקד על המאמץ הנרחב לממן ולחמש את ארגוני הטרור השונים, מאמץ שגרם למותם ופציעתם של אזרחים וחיילים ישראלים רבים.