לאחר מספר ימים של הפוגה, החות'ים מתימן שיגור היום (ראשון) כטב"ם נוסף לעבר שדה התעופה רמון. חיל האוויר יירט בהצלחה את כלי הטיס, התרעות על ירי רקטות וטילים במרחב הופעלו בעקבות חשש לנפילת שברי יירוט.
מקור צבאי בתימן אמר לעיתון הלבנוני אל-אח'באר כי התקיפה הישראלית האחרונה בצנעא צפויה להוביל את החות'ים להרחיב את בנק המטרות שלהם בתוך ישראל ולשנות את הטקטיקות המבצעיות. השינוי אותו מתאר הגורם הצבאי החות'י ממוקד במעבר מהתקיפות הנוכחיות, שמופנות כלפי עיר אחת או מוקד אחד בכל פעם - לתקיפות משולבות במספר מוקדים. עוד הוסיף, יתכן שהתקיפות לא יגיעו רק מהאוויר אלא בשילוב גם עם תקיפות מהים ומהיבשה.
"התוקפנות האחרונה תדחוף את כוחות צנעא להרחיב את מוקד המטרות שלהם עמוק בתוך הישות ולשנות את הטקטיקות המבצעיות שלהם, המשמשות כיום לתקיפה של מספר ערים נפרדות במבצע אחד. זה יבלבל את האויב וידלדל את יכולותיו, במיוחד את ההגנה האווירית שלו". טען אותו מקור. עוד אמר - "החות'ים עלולים לתכנן תקיפה של מספר אתרים בכמה ערים בפעם אחת", טען המקור והוסיף "זאת במטרה לנסות לשחוק את יכולות ההגנה האוויריות של ישראל".
לפי הדיווח באל-אח'באר, התגובה החות'ית לתקיפות הישראליות תבוצע על ידי כוחות צנעא באמצעות מבצע צבאי משולב בקנה מידה גדול, תוך שימוש באוויר ובים. ייתכן שיהיה שימוש במספר רב של טילים ומזל"טים. האל-אח'באר מציינים כי תקיפה משולבת וגדולת היקף זו נמצאת בהכנה מאז התקיפה הדרמטית על הצמרת המדינית של החות'ים לפני כשבועיים, בה בין היתר סוכל ראש הממשלה החות'י אחמד אל-רהווי, יחד עם מספר שרים.