היום (שישי) התיר דובר צה"ל לפרסם כי גדוד התצפיות 869 באוגדה 91 זיהו אתמול, חולייה של שלושה מחבלים במרחב בינת ג'בל שבדרום לבנון. בסגירת מעגל מהירה המחבלים חוסלו.
בימים האחרונים, פיקוד הצפון ממשיך במהלך ההגנה הקדמית ליצירת שכבת הגנה נוספת על מנת להרחיק איומים מתושבי הצפון. כאשר צה"ל מתכוון לשפר כניסה קדמית יותר כדי למנוע גם את הירי של פצצות המרגמה לישובי הגדר והמוצבים.
במסגרת הפעילות זוהו אתמול, מספר חשודים ששהו במרחב דרום לבנון בקרבת הכוח. בשיתוף פעולה עם חיל האוויר, חוסלה החולייה והושמד המבנה בו שהו. מאז תחילת המערכה עם חיזבאללה אוגדה 91 והכוחות בשטח תקפו יותר מ-400 מטרות ומחבלים של ארגון הטרור חיזבאללה. גורם צבאי אומר כי "צה"ל פועל בעוצמה נגד ארגון הטרור חיזבאללה שבחר להצטרף למערכה ולפעול בחסות משטר האיראני".