במהלך פעילות ההכוחות הם איתרו בתשתיות אזרחיות עשרות אמצעי לחימה ביניהם: כלי נשק מסוג 'קלאצ׳ניקוב', מחסניות, קליעים, רימונים, חומרי נפץ, מטענים, טילי נ"ט ופצצות מרגמה. בנוסף, השמידו מבנים שהיו בשימוש של חיזבאללה.
הכפר מג׳דל זון חולד בתצפית ואש על דורה של ישובים בגליל המערבי בהם ראש הנקרה, חניתה, שתולה וזרעית. הכפר ממוקם מעבר לרכס הסולם בקוו הכפרים השלישי והוא חולש על צור לצפון.
מוקדם יותר, הכתב הצבאי של "מעריב" אבי אשכנזי התראיין הבוקר (חמישי) ב-103FM, והתייחס להפרת הפסקת האש של ארגון הטרור חיזבאללה בלבנון. "האיראנים הנחו את חיזבאללה מאז הפסקת האש להימנע מלבצע כל פעולה נגד כוחות צה"ל. אנחנו רואים בימים האחרונים ניסונות של איראן לשחרר קצת את ההנחייה הזאת, לא רק על חיזבאללה, אנחנו רואים את זה גם בעיראק", ציין.
הוא הסביר כי "איראן מנסה לבדוק את קצות העצבים של ישראל, ואיך ישראל תפעל ותגיב. גם מול עיראק וחיזבאללה בלבנון. כרגע ישראל ממתינה. יש מנופים אדירים להתמודד מול חיזבאללה בסיפור הזה. אסור לישראל להיגרר למצב בו היא מגיבה על כל תגובה איראנית ואז אנחנו הולכים להיות בסוג של פינג פונג. העברת תגובה על תגובה, וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות".
הוא תקף את הממשלה: "אותן מנהרות, שישראל נמנעת מלפוצץ בגלל לחץ איראני על ארצות הברית ולחץ אמריקני על ישראל. ישראל הייתה צריכה לפוצץ את המנהרות האלה, וזה שהיא לא עשתה את זה זאת תקלה. בבחירות הקודמות הצבעתי לממשלת ישראל, לא לממשלת ארצות הברית. ככה אני זוכר. לא הצבעתי לטראמפ".
עוד הוסיף: "חיזבאללה דחוק לקיר. יש שם את אותה מנהרה שבה כלואים 30-40 אנשים שלו, והם על סף קריסה. חיזבאללה ינסה בימים הקרובים להפעיל עוד יותר לחץ בעניין הזה כדי לשחרר את האנשים שלו.