תיעוד: המחבל בן ה-13 שאבו מאזן טען שמת, חי ובהכרה מלאה

יו"ר הרשות הפלסטינית הפך את הנער לקדוש מעונה במהלך נאומו, אך תמונות שהגיעו לכלי התקשורת מוכיחות כי אחמד מנסארה מקבל טיפול רפואי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
תיעוד פיגוע הדקירה בפסגת זאב | צילום:

יו"ר הרשות הפלסטינית, אבו מאזן, בנה את חלק מנאומיו בימים האחרונים על סמך העובדה כי כוחות הביטחון הישראלים "הוציאו להורג" את אחד מהמחבלים אשר ביצעו את הפיגוע בירושלים, בו נפצעו באורח קשה בן 13 ובן 25.

אבו מאזן אף הישווה אותו לשריפתם למוות של הנער מוחמד אבו חדיר והפעוט עלי דוואבשה, וטען כי "דמם של ההרוגים על ידיה של הממשלה הישראלית ושל מתנחליה".


כזכור, סיפורו של הילד המחבל, אחמד מנסארה, אשר הגיע ביחד עם בן דודו בן ה-17 לבצע פיגוע, רצוף בשקרים שהופצו על ידי גורמים ברשות הפלסטינית, והבעירו עוד יותר את השטח. בתחילה נטען כי הוא נרצח על ידי כוחות הביטחון, גם כשלא היווה סיכון ומשפחתו אף טענה כי הוא לא רצה לעשות פיגוע, שכן לא היה עליו שום סכין. שתי הטענות האלו, הופרכו.

תגיות:
מחבלים
/
הדסה עין כרם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף