ביתו של המחבל שרצח את יותם עובדיה בפיגוע באדם נהרס במהלך הלילה

מחמד טארק אבראהים דאר יוסף מהכפר כובר רצח את עובדיה לפני כחודש. ליברמן: "אמרתי לאלמנתו ולהוריו שנהרוס בהקדם את בית המחבל. הלילה המעגל הזה נסגר"

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
הריסת בית המחבל | צילום:

לוחמי צה"ל הרסו הלילה (שלישי) בשיתוף לוחמי משמר הגבול וכוחות המנהל האזרחי, את ביתו של המחבל מחמד טארק אבראהים דאר יוסף מהכפר כובר אשר ביצע את פיגוע הדקירה ביישוב אדם לפני כחודש, בו נרצח יותם עובדיה ז"ל.

שר הביטחון, אביגדור ליברמן, כתב בחשבון הטוויטר שלו כי "בשבעה על הירצחו של יותם עובדיה הי"ד, בביתו בישוב אדם, אמרתי לאלמנתו ולהוריו שנהרוס בהקדם את בית המחבל. הלילה המעגל הזה נסגר. נמשיך להילחם בטרור ביד ברזל, נוסיף לבנות באדם ובכל מקום אחר שבו מנסים לפגוע באזרחינו".

הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל
הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל | הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל
הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל
הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל | הריסת בית המחבל. קרדיט: דובר צה"ל

לאחר הפיגוע, כוחות צה"ל ומג"ב נכנסו לכפר כובר, תחקרו את בני משפחתו של המחבל והחרימו היתרים של המשפחה. כמו כן, התבצע מיפוי של בית המחבל לפני הריסתו ונלקחו לתחקור ארבעה פלסטינים. במהלך הפעילות התפתחו הפרות סדר אלימות בהשתתפות כ- 150 פלסטינים אשר השליכו סלעים ובקבוקי תבערה והבעירו צמיגים לעבר הכוחות, אשר הגיבו באמצעים לפיזור הפגנות.

תגיות:
הריסת בתי מחבלים
/
יותם עובדיה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף