בעקבות הצהרת אבו מאזן: הפלסטינים פתחו בחרם נגד מתאם פעילויות הממשלה בשטחים

אנשי תקשורת ופעילים מהרש"פ החליטו להחרים את חשבונות המדיה החברתית של האלוף כמיל אבו רוקון, בעקבות החלטתו של יו"ר הרשות הפלסטינית להתנער מההסכמים עם ישראל וארה"ב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אלוף כמיל אבו רוקון
אלוף כמיל אבו רוקון | צילום: דובר צה"ל
2
גלריה

היחידה עליה ממונה מתאם פעילויות הממשלה בשטחים עוסקת בתיאום סוגיות אזרחיות בקרב ישראל, ארגונים בינלאומיים, דיפלומטים ופלסטינים. המשימה העיקרית שלה היא להקל על סוגיות הומניטריות ופרויקטים כלכליים ותשתיתיים בגדה המערבית וברצועת עזה.

במסגרת הקמפיין, מפצירים אנשי תקשורת ופעילים פלסטינים להפסיק לעקוב אחר החשבונות של אבו רוקון, שבדף הפייסבוק שלו יש יותר מ- 600,000 לייקים, ואחרי חשבון הטוויטר שלו עוקבים למעלה מ-11,000 בני אדם.

אבו מאזן
אבו מאזן | צילום: פלאש 90

היחידה עליה אמון אבו רוקון משתמשת בחשבונות כאמור בעיקר במטרה ליידע פלסטינים על פעילויותיה השונות, ובמיוחד בהנפקת היתרים לעובדים, חולים וסוחרים בכניסה לישראל. בשלושת החודשים האחרונים, היחידה השתמשה בחשבונות המדיה החברתית שלה כדי לספק לפלסטינים מידע ונתונים אודות התפשטות מגיפת הקורונה.

תגיות:
אבו מאזן
/
פלסטינים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף