כוח ימ"מ ירה עשרות כדורים לאור יום: חוסלו שלושה מחבלים שביצעו פיגועי ירי

בתום פעילות משותפת של שב"כ, ימ"מ וצה"ל, סוכלה חוליית טרור מאיזור שכם אשר אחראית לשורה של פיגועי ירי. גנץ בתגובה: "משבח את הפעילות, אני הנחיתי להגביר את הפעילות מול חוליות הירי"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיטטל לב רם צילום: אבשלום ששונימעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חיסול חוליית מחבלים בשכם, קרדיט: רשתות ערביות | צילום:
שלושת המחבלים שחוסלו בשכם
שלושת המחבלים שחוסלו בשכם | צילום: רשתות ערביות
בני גנץ
בני גנץ | צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90

כוח ימ"מ של המשטרה הוא זה שחיסל בפועל את שלושת המחבלים. בעקבות מידע שהעביר שירות הביטחון הכללי (שב"כ), פעל כח ימ"מ באזור, ובשעות הצהריים המוקדמות, במהלך היתקלות עם רכב, פתח הכח באש וחיסל את השלושה.

לחוליה שחוסלה יוחסו ארבעה פיגועי ירי שהסתיימו ללא נפגעים. גורם בטחוני מסר כי מדובר בחולית טרור שהייתה בבחינת פצצה מתקתקת והתכוונה להוציא אל הפועל פיגועים נוספים.

מפקד הימ"מ, נצ"מ ח', אמר: "בשבועות האחרונים היחידה נערכה עם שירות בטחון כללי וצהל על מנת לעצור חוליית מחבלים שמבצעת פיגועי ירי נגד כוחות צה״ל במרחב שומרון. כוחות היחידה והשב״כ פעלו סביב השעון בכדי לעצור את חברי החוליה. הלוחמים פעלו במקצועיות, דבקות במשימה תוך חתירה למגע. בראשות החוליה נתפסו 2 נשקי m16 במהלך המעצר ניסו לפתוח באש ונוטרלו. שיתוף הפעולה של היחידה השב"כ וצה"ל הינו שובר שיוויון בלחימה בטרור, חוליות המחבלים ידעו שהשב״כ והימ"מ בשת״פ צה"ל יגיעו לכל מחבל שינסה לפגוע בכוחותינו ובאזרחי מדינת ישראל".

הנשקים שאותרו ברכבם של המחבלים
הנשקים שאותרו ברכבם של המחבלים | צילום: דוברות המשטרה
תגיות:
מחבלים
/
שכם
/
חיסול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף