עם זאת, הסתייג מחשיפת שמו של ההרוג ואמר כי "אנחנו שומרים את הזכות לשמור את שמו של השאהיד בשלב זה מסיבות ביטחוניות, ונודיע על כך בהמשך, בנסיבות המתאימות". בתוך כך, לא נמסר פרטים על השבוי הישראלי באירוע.
הוא המשיך וטען כי "ממשלת הכיבוש אינה רוצה להעניק למשפחות גולדין ושאול שביב תקווה אודות גורל הבנים, ולכן היא ממשיכה לשקר להן, תוך טענה כי הם אינם בחיים". הגורם המצוטט בדיווח תקף את ישראל והסביר: "אם הם אכן בטוחים שמדובר בגופות, אז על הממשלה הישראלית לאשר עסקה הכוללת את המידע שיאשר זאת, ואז עסקה לשחרורן". כמו כן, צור גולדין, אחיו של הדר, פרסם היום פוסט בשפה הערבית בה כתב: "הדוקטרינה של חמאס היא שקר. חמאס ישלמו מחיר יקר על כל דקה שאחי נמצא אצלם".
כאמור, מאז חטיפת השניים במהלך מבצע צוק איתן, דווח לא פעם על מגעים בדרגות שונות, באמצעות מגוון מתווכים מרחבי העולם, אך הם לא הבשילו לכדי התקדמות משמעותית. לפני כשנתיים אף דווח בעיתון הכווייתי "אל-ג'רידה", מפי מקורות שיש להם נגיעה לעסקה, שאמרו ישראל הביעה הסכמה לשחרור כל "כל הילדים האסירים מתחת לגיל 18, כל הנשים, ונותר רק להמשיך לדון במספר האסירים הפלסטינים המבוגרים שיש לשחרר אותם".