מזכיר המועצה העליונה באיראן, עלי לאריג'אני, אמר: "טראמפ גרר את האזור לכאוס בתקוות שווא והוא כעת מודאג מהפסדים נוספים בשורות כוחותיו. טראמפ הפך את הסיסמה שלו 'אמריקה קודם' ל'ישראל קודם'. והפך את החיילים האמריקאים לקורבנות של נטיית ההגמוניה הישראלית. עמנו במצב של הגנה עצמית וכוחותינו המזוינים לא היו היוזמים במתקפה". עוד כתב בפוסט ב-X כי טהרן לא תנהל משא ומתן עם ארה"ב, זאת בתגובה לדיווח לפיו איראן מנסה לחדש את המשא ומתן עם וושינגטון.
עדכונים חיים
טבעת ערבית מתהדקת סביב איראן - עלי לריג'אני: "לא ננהל משא ומתן עם ארה"ב"
חמישה כטב"מים, ארבעה בצפון ואחד בים המלח, יורטו במהלך הלילה | בניין הפרלמנט באיראן הותקף | ארה"ב ומדינות ערביות נוספות הודיעו: מגנים את התקיפות האיראניות
מזכיר המועצה העליונה באיראן: "לא ננהל מו"מ עם טראמפ"
תחילת היום השלישי: אזעקות נשמעו בכווית
אזעקות נשמעו בכווית ביום השלישי למלחמה מול איראן. ב"רויטרס" דווח כי יורטו רחפנים, ולא דווח על נפגעים - כך לפי סוכנות הידיעות הממלכתית שצוטטו את ההגנה האזרחית.
דיווח: מוחמד ראעד, ראש סיעת חברי הכנסת של חיזבאללה, חוסל בלבנון
באל חדת' דווח מפי מקורות כי מי שחוסל בתקיפות הישראליות הוא ראש סיעת חברי הכנסת של חיזבאללה, מוחמד ראעד. כמו כן, עוד עלה מדיווחים לבנוניים כי התקבלו שיחות "לא מזוהות" למספר רב של לבנונים המזמינות אותם לעזוב את בתיהם.