במשך שנים רבות מדי היה היין הישראלי שבוי בידי חבורה קטנה מדי

אוהבי יין יתקשו לעכל זאת, אבל "משפחת ישראלי" רוכשת בקבוק יין אחד בכל חודשיים (בממוצע). עיקר היין בישראל נצרך במהלך חודשיים: החודש שלפני פסח והחודש שלפני חגי תשרי

ניר קיפניס צילום: ללא
יין
יין | צילום: ingimage ASAP

יש לי עוד המון מה לומר על האבולוציה של היין בישראל מאז ייצרו אותו הטמפלרים בשרונה, או מאז החליט הברון רוטשילד לקדם תעשייה בארץ הקודש והקים את כרמל אוריינט, או בעברית כרמל מזרחי (כיום, כרמל) - עסק חי ובועט, שמייצר כיום מיליונים של בקבוקי יין בשנה. אפשר גם להוקיר את פועלו של יקב רמת הגולן, שהצליח לא רק להביא בשורה של איכות לענף היין הישראלי, אלא גם לקחת פיסת קרקע שרוב עם ישראל ייחס לה חשיבות אסטרטגית גרידא - ולגרום לה להתנחל בלבבות.

תגיות:
יין
/
יין ישראלי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף