"תראי, בסופו של יום, במהלך השנה האחרונה בערך, היו לנו מעל 50 נרצחים ישראלים, במקרים רבים על ידי טרוריסטים שנשלחו ממחנה ג'נין, חמושים, מאומנים ונשלחו להרוג ישראלים בתל אביב, ירושלים, ולכל אורך ישראל, וג'נין הפכה למרכז טרור, כך שלמרבה הצער, היינו צריכים להיכנס לקן הצרעות של הטרור ולנטרל את הטרור, אחרת הם ימשיכו להרוג אותנו. כל הפלסטינים שנהרגו הם טרוריסטים במקרה זה", הוסיף.
בהמשך, ג'ואנה טענה: "אנחנו יודעים שבבריגדות בג'נין, הם אמנם צעירים רבים מהם נואשים, חסרה להם שייכות, של קבוצות מאורגנות קודמות, איך תוכלו לנקות את זה?".
בנט השיב: "את צודקת זה יותר מורכב, אבל אני רוצה לדבר על מה שאת רמזת לגבי הפוליטיקאים, אל תטעי, אני לא תומך גדול של הממשלה הזאת, אבל אני עומר מאחוריה וכך גם כל הישראלים, שמאל וימין, קואליציה ואופוזיציה, ניצבים מאחורי כוחות הביטחון של ישראל, במלחמה על החיים שלנו, כך שיש הסכמה מלאה בישראל שאנחנו חייבים לעשות את מה שאנחנו חייבים לעשות, ואז לצאת משם על מנת לשקם את הביטחון ברחובות תל אביב".