לאחר הטענות של נריה קראוס נגד החרדים, הגיעה התגובה הקשה של גוטליב

חברת הכנסת טלי גוטליב ('הליכוד') תקפה הבוקר במהלך דיון בכנסת את עיתונאית חדשות 13: "העיתונאית השקרנית נריה קראוס שיקרה שבמטוס חרדי עיכב את הטיסה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
טלי גוטליב תוקפת את השיח על מגדר. באדיבות מתן וסרמן | צילום: מתן וסרמן

חברת הכנסת טלי גוטליב ('הליכוד') תקפה הבוקר (רביעי) במהלך דיון בכנסת את עיתונאית חדשות 13, נריה קראוס, לאחר שפרסמה נגד החרדים: "העיתונאית השקרנית נריה קראוס שיקרה שבמטוס חרדי עיכב את הטיסה", כך לפי גוטליב.

כזכור, קראוס כתבה אמש בחשבון הטוויטר שלה כי "חרדים בטיסה עכשיו מנסים להזיז אותי ממושב למושב. כי אני אישה. יונייטד אירליינס אגב לא מטפלים בזה. אומרים לי שבגללי הטיסה לא תצא. בושה".

בנוסף, תקפה אשת התקשורת את חברת התעופה: "איזו תחושת השפלה שהדיילת האחראית של יונייטד, ישראלית מדברת עברית, ניגשת וצועקת עליי שבגללי הטיסה לא תצא. ושאם כן יטוסו, הטיסה תצטרך בגללי לעצור במצרים. תודה לשני גברים ואישה ישראלית מהממים לידי שתמכו בי".

תגיות:
חדשות 13
/
טלי גוטליב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף