"חובר לכהניסטים": מפגין התפרץ על גלנט, הרמטכ"ל חיבק אותו | צפו

מפגין 'מחאת אחים לנשק' התפרץ לעברו של שר הביטחון במהלך מרוץ המוקדש לחללי העדה הדרוזית וקרא לעברו: "תיתן נאום מול האחים הדרוזים האמתיים ולא המשיחיים הכהניסטים שאתה חובר אליהם, בושה!"

טל לב רם צילום: אבשלום ששוני
הרמטכ"ל הרצי הלוי נואם במרוץ לבני העדה הדרוזית | צילום: דובר צה"ל

מרוץ 'בשביל הבנים הדרוזים' 2023, למען החללים בני העדה הדרוזית, התקיים היום (שישי) בהשתתפותו של שר הביטחון יואב גלנט והרמטכ"ל הרצי הלוי.

מרוץ בשביל הבנים, מוקדש למען החללים בני העדה הדרוזית ונועד לחשוף את תרומת העדה לחברה בישראל יצא לדרך בציון 50 שנים למלחמת יום הכיפורים, בהשתתפות של מעל כ-12,000 מכל גווני האוכלוסייה.

משתתפים במרוץ למען בני העדה הדרוזית
משתתפים במרוץ למען בני העדה הדרוזית | צילום: Sportphotography,כפיים

יוזם ומייסד פרויקט "בשביל הבנים", תא"ל (במיל') אמל אסעד: "בימים של פילוג וקרע בעם, אירוע 'בשביל הבנים' המהווה מפעל הנצחה פעיל לזכר הלוחמים בני העדה הדרוזית, הוא אירוע מאחד ובעל ערך רב לכלל החברה בישראל. האירוע, שמתקיים גם לציון 50 שנים למלחמת יום הכיפורים, הוא מפגן של סולידריות, שמאפשר להכיר טוב יותר את משפחות הנופלים הדרוזים ומפסק הצצה לאורחות חייהם של בני העדה".

הרמטכ''ל הרצי הלוי ומשתתפי מרוץ למען בני העדה הדרוזית
הרמטכ''ל הרצי הלוי ומשתתפי מרוץ למען בני העדה הדרוזית | צילום: דובר צה''ל
תגיות:
יואב גלנט
/
העדה הדרוזית
/
הרצי הלוי
/
מרוץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף