פנייה ליועמ"שית: "פתחי בחקירה פלילית נגד ח"כ לימור סון הר-מלך"

חד״ש תע״ל קראה במכתב דחוף לגלי בהרב מיארה לפתוח בחקירה פלילית נגד חברת הכנסת לימור סון הר מלך, בגין "עידוד ותמיכה בטרור והסתה לאלימות". זאת, לאחר שכינתה את האסיר עמירם בן אוליאל "צדיק" וטענה לחפותו

מתן וסרמן צילום: פרטי
ח"כ לימור סון הר-מלך
ח"כ לימור סון הר-מלך | צילום: אריק מרמור פלאש 90

במכתב, מפרטת סיעת חד״ש תע״ל את חומרת מעשיה של חה״כ סון הר מלך: ״עצם קיום קמפיין גיוס תרומות המונים עבור טרוריסט מורשע עם דם על הידיים, מי שפגע במשפחה פלסטינית חפה מפשע ממניע גזעני ולאומני ושביקש לעורר מלחמת ארמגדון בין העמים, שבין מטרותיו העיקריות לערער על אמינות ותקפות פסק הדין החלוט, לסייע ולתמוך במשפחתו של הטרוריסט ולהעניק לה גב ציבורי וכן לפעול להטבת תנאי כליאתו הינם אנומליה שכמוה כמתקפה חזיתית על שלטון החוק ולמען טרור לאומני יהודי״.

עימות מחוץ למשפטו של בן אוליאל. צילום: אבשלום ששוני | צילום:

כמו כן מהסיעה נמסר: ״איננו מופתעים מדבריה המסוכנים של הר מלך אשר כבר תועדה כשהיא מלמד את בנה התינוק לרצוח ערבים, כמו כן חבריה למפלגה נצפו רוקדים עם רובים, אקדחים, סכינים וזכוכיות ודוקרים את תמונת הילד דוואבשה וקוראים לשחזור שריפת המשפחה״.

סיעת חד״ש תע״ל חתמה את מכתבה: ״דבריה המקוממים של חה"כ והירתמותה למען טרוריסט מורשע מקבלים משנה תוקף בהינתן האווירה הכללית של הסתה לגזענות ואלימות הן בזירה הפוליטית והן בזירה הציבורית ואי מיצוי הדין עמה עלול להתפרש כמתן לגיטימציה למופעי הסתה לאלימות וגזענות מעין אלו״.

תגיות:
עמירם בן אוליאל
/
לימור סון הר-מלך
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף