"שטח עוין למדינת ישראל": המאבק מול אונר"א עולה שלב

פעילי "מאהל המילואימניקים" הגיעו היום למשרדי הנהלת אונר"א והציגו את מיצג "התינוקות השרופים". רס"ן במיל' גלעד אך, מיוזמי "מאהל המילואימניקים", אמר: "צריך לגרש באופן מיידי את כל עובדי אונר"א מישראל"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
שיחה של מחבל בארגון הטרור חמאס שעובד כמורה בבית ספר של אונר"א (באדיבות דובר צה"ל) | צילום: דובר צה"ל

בין מובילי ההפגנה הייתה איילת סמרנו, אמו של יונתן סמרנו, שגופתו נחטפה בידי עובד אונר"א ברכב של הארגון, שאמרה: "הבן שלי נחטף ב-7 באוקטובר על ידי אונר"א. אונר"א שווה חמאס, והוא ארגון טרור לכל דבר ועניין ולא יכול להיות שהמשרדים שלהם ישבו בירושלים בתוך מדינת ישראל. עשינו מצור על המשרדים של אונר"א ונמשיך לדאוג שהם לא ישבו בתוך המדינה ושהיא לא תהיה קיימת יותר. אני קוראת לכל הישראלים להצטרף למאבק שלנו כי זה לא רק המאבק האישי שלי אלא של המדינה כולה".

רס"ן במיל' גלעד אך, מיוזמי "מאהל המילואימניקים", אמר: "אתמול פורסם שמדינת ישראל מנעה ממזכ"ל אונר"א להגיע לרצועת עזה. אנחנו שמחים שהלחץ שאנחנו מפעילים מתחיל לעבוד - אבל זה עדיין לא מספיק. צריך לגרש באופן מיידי את כל עובדי אונר"א מישראל ולסגור בצווים מנהליים את המשרדים שלהם. אנחנו, המילואימניקים, הפסקנו לשתוק. נמשיך להיאבק עד להכרעה מלאה בעזה ובצפון, נמשיך להיאבק עד שכל הטרור ייצא מתחומי מדינת ישראל וגם יתרחק בצורה משמעותית מהגבולות שלה".

תגיות:
אונר''א
/
חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף