"תומכת טרור שמגנה על פשעי חמאס": עימות חריף בין דנון לנציגת דרום אפריקה

עימות פרץ בכנס איגוד הפרלמנטים הבינלאומי בז'נבה בין נציגת דרום אפריקה ליו"ר המשלחת הישראלית לכנס, חבר הכנסת דני דנון, לאחר שהנציגה האשימה את ישראל בפשעים נגד האנושות ויצירת משבר הומניטרי

אנה ברסקי צילום: פרטי
עימות בין דני דנון לנציגת דרום אפריקה בכנס איגוד הפרלמנטים הבינלאומי, | צילום: דוברות חה"כ דני דנון

בנאומה בכנס, האשימה נציגת דרום אפריקה את ישראל בפשעים נגד האנושות, ביצירת משבר הומניטרי מכוון בעזה וקראה לעצור באופן מיידי את המלחמה בעזה.

דנון עלה לבמת הכנס ואמר בתגובה להאשמה: "ישראל נכנסה בעל כורחה למלחמה עם ארגון הטרור חמאס. נציגת דרום אפריקה תומכת טרור כאשר היא מגנה על פשעי חמאס".

בהמשך פנה אל נציגת דרום אפריקה על רקע קריאות ביניים שניסו לקטוע את נאומו: "האם את יודעת שכאשר את קוראת למחבלי חמאס 'עצירים פוליטיים' את מגנה על רוצחי חמאס שטבחו, רצחו ואנסו את אזרחי ישראל ב-7 באוקטובר? כל מי שתומך בעמדה של דרום אפריקה תומך בפשעים שביצע ארגון הטרור חמאס".

תגיות:
דני דנון
/
דרום אפריקה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף