המתקפה של אחות החטוף שנרצח נגד נתניהו: "נפגע פעולות הפקרה"

כרמית קציר, אחותו של החטוף אלעד קציר פרסמה פוסט בפייסבוק ובו בישרה, כי אלעד נרצח בשבי ארגון הטרור החמאס ברצועת עזה. לאורך הפוסט, קציר ביקרה את התנהלות קבינט המלחמה וראש הממשלה בנימין נתניהו

מתן וסרמן צילום: פרטי
בנימין נתניהו במסיבת העיתונאים
בנימין נתניהו במסיבת העיתונאים | צילום: צילום מסך יוטיוב

קציר כתבה: "דובר צה"ל לא יספר לכם שלראש הממשלה, לקבינט ולצה"ל אין מושג איפה מוחזקים מרבית החטופים, החיים והנרצחים. הוא גם לא יספר לכם שאין להם שום דרך לשמור על החטופים, גם כשהם יודעים איפה הם. אלעד נחטף מביתו בניר עוז חי ושלם וצולם פעמיים מתוך השבי. ניתן היה להציל אותו לו עסקה היתה קורית בזמן. המנהיגות שלנו פחדנית ומונעת משיקולים פוליטיים ולכן זה לא קרה".

"הוא אולי יוכר כנפגע פעולות איבה אבל המונח המדויק הוא 'נפגע פעולות הפקרה'", המשיכה. "הוא הופקר ב-7.10 והופקר 183 ימים בשבי, בהם ניתן היה להחזירו בחיים. 'כל שמאחר לפדות השבויים היכן שאפשר להקדים, כאילו שופך דמים'.

"ראש הממשלה, קבינט המלחמה וחברי הקואליציה. תסתכלו על עצמכם במראה ותגידו אם ידיכם לא שפכו את הדם הזה. יש לכם עוד 133 חטופים לפדות, עולמות להציל", כתבה לסיום.

פעילות צוות הקרב של חטיבת גבעתי בשכונת ׳אל אמל׳ בחאן יונס. קרדיט: דובר צה"ל | צילום: דובר צה"ל
תגיות:
חטופים
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף