לקראת איחוד מפתיע? הפגישה החריגה של ליברמן, סער ולפיד

בעקבות בקשתו של יו"ר ישראל ביתנו להקים חמ"ל להפלת הממשלה, ראש האופוזיציה ויו״ר הימין הממלכתי ייפגשו ביום רביעי הקרוב. הפגישה מגיעה לאחר שח"כ אלקין חשף כי סיעתו פועלת להקים מפלגת ימין גדולה

אנה ברסקי צילום: פרטי
יאיר לפיד על חוק הגיוס (צילום: דוברות ח"כ) | צילום: דוברות חבר הכנסת
העקיצה של מרב מיכאלי
העקיצה של מרב מיכאלי | צילום: צילום מסך טוויטר

למעשה, ראש המפלגה סער בונה את מפלגתו ככוח ימני-ליברלי עצמאי, בתקווה שבבוא היום תבצע מהלכים פוליטיים שיובילו לאיחודי כוחות, והקמת רשימה שתפנה לימין הרך. נראה שהיום סער וחבריו לא מוכנים לשקול את האופציה של חזרה לממשלה וחיזוק הקואליציה בראשות בנימין נתניהו, לא מעוניינים להזדהות איתו. מצד שני, גם נתניהו לא מפגין עניין כשמעלים בפניו את הרעיון של החזרת הימין הממלכתי.

גדעון סער
גדעון סער | צילום: אבשלום ששוני

בשבוע שעבר התראיין סער לאודי סגל וענת דוידוב ברדיו 103FM, והתייחס לפיצול מהשר בני גנץ: "אמרתי לגנץ לפני חודשיים שזה לא הכיוון הנכון ועכשיו הוא פתאום גילה. אני חושב שלא יהיה קבינט מלחמה ברגע שגנץ יצא. זה הכול אותו דבר, אותם ספינים שמופצים כל פעם שנתניהו במצוקה, אז הוא או סביבתו, מוציאים ספינים כאלה".

תגיות:
יאיר לפיד
/
גדעון סער
/
אביגדור ליברמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף