עוד הסביר, "ידעתי בבוקר, חייג אליי מנהל אגף החירום והביטחון, אמר לי 'אתה יודע שראש הממשלה מגיע?', וככה גיליתי את זה. ביקשתי מהלשכה לבדוק רגע, אף אחד לא דיבר איתנו. מהלשכה שלי ניסו להשיג כל גורם אפשרי מהלשכה לדעת אם זה קורה או לא, לא הצלחנו להשיג אותם, ואז אתה רואה חצי שעה אחרי את הפרסום של התמונות".
הוא שיתף כי "היום כבר יש משהו בסביבות ה־1,500 תושבים שנשארו בעיר מתוך 24 אלף. הם פזורים היום מעל ל־300 בתי מלון. אם אנחנו מכלילים את הפינוי העצמאי, אנחנו פזורים ב־460 יישובים במדינת ישראל - מצב לא נורמלי. הקמנו ארבעה בתי ספר של מפונים, מיסודי עד תיכון, מעונות יום לתינוקות. לנסות להמשיך ולתת את הרציפות, התושבים בסוף מכירים את ראש העיר, אנחנו האבא והאמא שלהם".
עוד הוסיף, "כשאין לי תשובות עבורם, למה 8 חודשים אנחנו עדיין שומעים גמגומים? ישבנו מספיק זמן בשקט, לא הגיוני שעד היום אין אפילו תוכניות ואף אחד לא יודע מה המטרות בצפון. יש גם סקר שעשתה מכללת תל חי וגם מחקר שאנחנו עשינו ולצערי בשניהם עולה תמונה מאוד מדאיגה - 40 אחוזים מתושבי קריית שמונה הודיעו שהם לא חוזרים הביתה. 13 אחוזים אמרו שלא משנה מה הם לא חוזרים. זה כנראה יותר, אנשים לא יעבירו את הכתובת כי יש פיצויים, ביום שזה ייגמר נראה עוד יותר אנשים. עוד 18 אחוזים השיבו שבסבירות גבוהה לא יחזרו".
"במקום להפציץ מטרות חיזבאללה - על כל טיל שעף לעבר ישראל יהיו עשרות טילים על הרי לבנון. אפשר להפציץ יעדים כמו נמלים, תחנות כוח, גשרים, כבישים ולגבות את המחיר ממדינת לבנון. כשאנחנו נשים תג מחיר כזה שעל כל טיל זה יהיה המחיר שהם ישלמו - נגרום להם להבין שמי שמביא עליהם את ההרס והחורבן זה חיזבאללה", סיכם.