ברדוגו לא עוצר וטוען: "המדיניות של הגרי היא שמאל מובהק"

הפרשן הפוליטי יעקב ברדוגו התייחס בתוכנית הבוקר של ערוץ 14 להודעה החריגה של דובר צה"ל נגדו לאחר שהתבטא בחריפות נגד הרמטכ"ל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יעקב ברדוגו, דניאל הגרי
יעקב ברדוגו, דניאל הגרי | צילום: דובר צה"ל,יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

"אני מוכן לחזור בי מדבריי על הרמטכ"ל, אם הוא אכן לא אמר את הדברים שהוא בעד עצירת המלחמה או לחילופין יגיד שהוא בעד המשך המלחמה", אמר ברדוגו בפתח דבריו, "כשהוא יגיד שהוא בעד עצירת המלחמה אז שהוא יסביר כיצד חמאס לא יתקיים בעזה".

"הלוגיקה של הגרי היא שמאל מובהק", הוסיף, "למה דובר צה"ל הוציאו נגדי הודעה? על כך שאנחנו אמרנו שהרמטכ"ל אכן מה לעצור את המלחמה. אני מציע שהרמטכ"ל ישים עין על עזה ולבנון. הצבא בעצם מבקר פרשן פוליטי, לא ראיתי אותם אומרים את זה על מישהו אחר".

יעקב ברדוגו
יעקב ברדוגו | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

באופן חריג, בחרו בדובר צה"ל לפרסם תגובה לדבריו של ברדוגו: "הפרסום של יעקב ברדוגו לפיו הרמטכ״ל תומך בהשארת שלטון חמאס בעזה, הוא שקר חמור ומשולל כל יסוד. הרמטכ״ל התבטא אינספור פעמים בעניין, גם באופן פומבי, שאין לאפשר את המשך השליטה של חמאס בעזה".

תגיות:
דובר צה"ל
/
יעקב ברדוגו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף