הרשתות החברתיות בהיכון: "בין 15 ל־20 מנדטים טרם החליטו"

מערכת הבחירות הולכת להיות קיצונית בכל הקשור למהירות התגובה על אירועים. המומחים משיבים לאיילה חסון ב-103FM: "נתניהו עובד בצורה המהירה ביותר בינתיים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

אלה הולכים להיות חודשים "אכזריים" מבחינת הרשתות החברתיות, ומי שלא מסוגל לספוג את החום שלהם - כדאי לו שלא יהיה שם. עד כמה ההשפעה של הרשתות הולכת להיות גדולה? על פי המומחים, כ-20 מנדטים מתלבטים למי להצביע. עו"ד איתן לוין וד"ר אייל דורון התייחסו בתוכניתה של איילה חסון ב-103FM לנושא וטענו, לטוב ולרע, כי מערכת בחירות כזאת עוד לא ראינו.

"אם פעם כלי התקשורת המסורתיים היו משפיעים, היום הרשתות החברתיות וקבוצות הוואטסאפ הפכו לכלי תקשורת הכי יעיל להפצת מידע לקהל יעד ספציפי. שם הזירה האמיתית מתנהלת. קשה לשנות עמדות בקצוות ולכן כל אחד פונה לגוש המתלבטים.

מי שאני מזהה אותו כתומך אני לא צריך להשקיע בו אנרגיה והסיכוי שאשנה מישהו שהוא מאוד מתנגד לי הוא קלוש. התפקיד של הפוליטיקאי הוא לאתר את הקולות הנודדים שיכריעו את הכף. בין חמש עשרה לעשרים מנדטים מתנדנדים היום בקולות של אנשים שטרם החליטו במי לתמוך".

תגיות:
סקר מנדטים
/
בחירות 2019
/
בחירות 2019 סבב א'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף