הבוקר (רביעי) הגיבה השרה רגב לדברי הנשיא בראיון ל"חדשות הבוקר" בקשת 12: "אני לא מבינה למה הנשיא התכוון. מה זה 'הקואליציה צריכה לבוא עם כבוד של מנצחים'? לא מבינה את האמירה הזאת. מה זה כבוד של מנצחים? מה, נציע להם תיקים? אם הנשיא בא ומדבר על שלום, על חיבור, על צמצום אותו פילוג שמדברים עליו, אז האמירה שלו הייתה מיותרת".
לאחר מכן עבר הראיון לסוגיית חלוקת התיקים בממשלה הבאה ורגב נשאלה אם החליטה איזה תיק תדרוש מראש הממשלה. "אני עדיין לא יודעת", אמרה. "אנחנו נמצאים בתהליך המשא ומתן הקואליציוני ועד שראש הממשלה לא יסגור את המשא ומתן, הוא לא יתחיל לדבר עם השרים ועם חברי הכנסת מהליכוד לגבי תפקידים. בואי נתאזר בסבלנות וברגע שנסיים את המשא ומתן אני מאמינה שנוכל לדבר על התפקידים".
"תפקיד האופוזיציה להתנגד ולנסות לאתגר את הקואליציה. שיהיה להם בהצלחה. אנחנו רגילים ללפיד שרוב הזמן הוא לא היה בכנסת, אולי סוף סוף הוא יגיע יותר לכנסת. בואי נראה את החברים החדשים שהגיעו. כך מתנהל כל פרלמנט, גם הכנסת הזאת, הדבר החשוב הוא תמיד לראות את טובת הציבור ולעשות למען החברה הישראלית וזה מה שאנחנו בליכוד ובקואליציה נעשה".
גם טקס הדלקת המשואות על בראיון, בעקבות דוח מבקר המדינה על הטקס של שנות ה-70. "רוב הפרשנות היא פרשנות לא נכונה, היא מעוותת ולא מייצגת בכלל", אמרה רגב על הביקורת. "יש לי אחריות כיושבת ראש ועדת טקסים וסמלים. הרי אם הייתה תקלה מיד היו אומרים שזאת אחריותי, אבל כשיש הצלחות זה לא אחריותי. הטקס הזה שאני מובילה ארבע שנים מביא לידי ביטוי את הפסיפס האנושי של החברה הישראלית. הוא יוצר עניין בציבור, זה טקס של העם ואני שמחה על כך מאוד, גם ברמת משיאי המשואות וגם ברמת הקטע האומנותי של הטקס. אכן המבקר הביע ביקורת בעניין חלוקת הכרטיסים, כידוע חלוקת הכרטיסים לא שונתה 70 שנה, פעלתי בדיוק על פי אותו עיקרון של חלוקת הכרטיסים המסורתית".