חבר הממשלה הבא? ייתכן ודוד ביטן ימונה לשר טרם הבחירות

לפי חדשות ערוץ 12, במידה ויתקיים סבב מינויים רחב, ימונה חבר הכנסת מטעם הליכוד לתפקיד שר, כפי שהובטח לו רגע לפני שפוזרה הכנסת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דוד ביטן
דוד ביטן | צילום: נועם רבקין פנטון, פלאש 90

עוד עולה כי ביטן נמצא לפני חברי כנסת רבים אחרים ב"תור" לתפקיד שר, ובמידה ויתקיים סבב מינויים רחב הוא יהיה חבר הכסת הבא שימונה. בנוסף, במידה ונתניהו יבנה את הממשלה הבאה, מקומו של ביטן כשר בממשלה מובטח.

לפני כחודש אמר ביטן כי למרות ההמלצה להעמידו לדין, הוא מעוניין להיות שר בממשלה הבאה, והשוואה את מצבו לזה של יו"ר ש"ס, אריה דרעי, וציין כי דרעי לא נמנע מלכהן כשר למרות ההמלצה לאישום נגדו.

ביטן הבהיר עוד כי הוא לא מעוניין להיות חבר בוועדות ולא יו"ר קואליציה. "אני מופתע שכל מיני ח"כים, אני לא אגיד שמות, רצים לתקשורת להגן עליו (נתניהו). אני לא עשיתי את זה כדי לקבל פרס, אני חושב שמגיע לי לפניהם אם הוא ממנה שרים", הוסיף.

תגיות:
הליכוד
/
דוד ביטן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף