יעלון עוקץ את גנץ: "אני לא מאמין שנגיע בכלל לקיום הרוטציה"

חבר הכנסת מ״יש עתיד-תל״ם״ התראיין בתכנית ״פגוש את העיתונות״ ותקף את ההסכמות שהושגו בין הליכוד וכחול לבן: ״נתניהו גורר את המדינה לבחירות, מתנהג כמו ראש כנופיית פשע״

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
משה יעלון
משה יעלון | צילום: יוסי אלוני
2
גלריה

עוד אמר יעלון: ״זה לא נכון שהברירה היא או אחדות או בחירות. דיברנו על זה שקודם כל נשתלט על הכנסת והיינו מעבירים הצעות חוק שהיו חוסכות את מה שקורה בבג"צ. רצינו לחוקק שלקראת הבחירות הבאות נאשם בפלילים לא יכול לכהן כראש ממשלה״.

משה יעלון, בני גנץ
משה יעלון, בני גנץ | צילום: הדס פרוש, פלאש 90

״לא דיברנו על שיתוף פעולה עם נתניהו. משנים חוקי יסוד כדי להתאים את זה לנאשם בפלילים ואנחנו לא נהיה שם. אני לא מאמין שנגיע בכלל לרוטציה״, אמר יעלון והוסיף כי ״דמוקרטיה זה עיתונות חופשית ובית משפט חופשי. גנץ מגיע עם 17 מנדטים לממשלה פריטטית שהיא מפלצת דו ראשית וזה לא יעבוד. יש פה שינוי חקיקת יסוד שמותאמת לנאשם בפלילים״.

שר הביטחון לשעבר סיכם: ״נתניהו נאחז בקרנות המזבח וגורר את המדינה לבחירות ולעימות עם בג"ץ. מתנהג כמו ראש כנופיית פשע ועושה ליועץ האסטרטגי שלנו מארב סחיטה״.

תגיות:
משה יעלון
/
בני גנץ
/
ממשלת אחדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף