שת"פ ראשון באופוזיציה: ימינה וישראל ביתנו דורשות ראשות ועדה ברוטציה

חברי הכנסת עודד פורר ואיילת שקד החלו לקיים מגעים על מנת לבסס ציר משותף שיפעל כגוף של 12 מנדטים, כאשר המטרה היא לקבל ראשות ועדה ברוטציה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אביגדור ליברמן, נפתלי בנט
אביגדור ליברמן, נפתלי בנט | צילום: הדס פרוש, פלאש 90

מימינה נמסר בתגובה: "בניגוד לפרסומים, אין שום ברית בין ימינה לישראל ביתנו. ישראל ביתנו הפכה לסמל לשנאת היהדות, הדתיים והחרדים, והיא שגררה את מדינת ישראל לשלוש מערכות בחירות ומנעה הקמת ממשלת ימין. אין לנו שום כוונה לתת לה פרס על זה באופוזציה".

ח"כ פורר (ישראל ביתנו) על התיאום עם ימינה: "ח"כ שקד ואני עובדים בתיאום מלא כדי לקבל עבור שתי המפלגות ועדה בכנסת בהתאם ליחס המנדטים. אני בטוח שכך גם יהיה כשאביא להצבעה את החוק של ישראל ביתנו להחלת הריבונות על בקעת הירדן, כפי שאני בטוח שימינה כמפלגה דתית תתנגד לחוק הגיוס לכולם, לחוק הגיור ולחוק נישואים אזרחיים שבכוונתינו להעלות להצבעה".

תגיות:
איילת שקד
/
מפלגת ימינה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף