ברקת על ניהול משבר הקורונה: "משרד האוצר לא מבין את התפקיד שלו"

חבר הכנסת שנשאר מחוץ לממשלה, התראיין לחדשות 12 וביקר את המשרד שייעד אותו נתניהו לנהל: "הפקידות שם דומיננטית מדי". עוד אמר: "לא הייתי מעוניין לקחת תיק זוטר"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ניר ברקת
ניר ברקת | צילום: אלוני מור
2
גלריה

בהמשך, התייחס ברקת לכך שרה"מ בנימין נתניהו הבטיח במהלך הקמפיין כי הוא ימנה אותו לתפקיד שר האוצר, ואמר: "ידעתי שיש לי כמה חלופות. אם ראש הממשלה היה מציע לי להיות שר האוצר הייתי לוקח בשמחה את התפקיד. שוחחתי איתו על תפקידים אחרים אבל החלטתי בסופו של דבר לא לקחת אותם".

"ראש הממשלה בהחלט התכוון לכך שאהיה שר האוצר" הוסיף ברקת והסביר כי "בגלל שהוקמה ממשלת אחדות, אז הצטמצמו בחצי כל התיקים של הליכוד".

ניר ברקת, בנימין נתניהו. צילום: תומר נויברג, פלאש 90
ניר ברקת, בנימין נתניהו. צילום: תומר נויברג, פלאש 90

ברקת המשיך להתייחס ליחסיו עם ראש הממשלה, ואף דיבר על הכרזתו במהלך קמפיין הבחירות האחרונות, שהוא מתכוון להתמודד על ראשות הליכוד בעתיד: "אני חושב שהיחסים שלי עם נתניהו הם טובים מאוד. נמשיך לעבוד ביחד. אין לי ספק שהוא אוהב לשמוע את הרעיונות שלי. אני מסתכל על העבודה שהוא עושה והוא בהחלט האדם שהכי מתאים לכהן בתפקיד. כמו שאני יודע לעמוד עכשיו לצד נתניהו, אדע גם להתמודד על ראשות המפלגה והמדינה בעתיד, ואנצח".

במהלך הראיון, שלח ברקת רמיזה ביקורתית לגבי גודלה של ממשלת האחדות החדשה, ואמר: "לא נוח לי עם מספר השרים, אני לא חושב שזה הדבר הנכון. אני חושב שאם כבר עושים ממשלת אחדות אז כדאי שעוד חברים יוותרו על תיקים לא הכרחיים, אבל אני חלק מהקואליציה והשלמתי עם זה".

תגיות:
משרד האוצר
/
ניר ברקת
/
ממשלת אחדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף