"יש להגדיר את הממשלה כעסק לא חיוני ולהוציא את השרים לחל"ת"

חבר ועדת הקורונה שיגר מכתב למזכיר הממשלה בו כתב: "כבר תקופה שהממשלה נכשלת. פונה אליך בשם מיליוני אזרחים, ודורש להגדיר אותה כעסק לא חיוני"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו ובני גנץ בישיבת הממשלה הראשונה
בנימין נתניהו ובני גנץ בישיבת הממשלה הראשונה | צילום: קובי גדעון, לע"מ

"ישנם כ-900 אלף מובטלים במשק ומאות אלפי עצמאים שנמצאים כרגע בהשבתה מוחלטת כתוצאה מהחלטות הממשלה. הממשלה אחראית באופן ישיר לנתונים הללו, כיוון שהיא סוגרת את הענפים האלה באופן רוחבי, על סמך תחושות בטן, ללא שום התבוססות על נתונים. הממשלה לא מספקת פיצוי כספי מספק עבור כל אותם המובטלים והעצמאים אשר נקלעו למצב הזה בעקבות ההחלטות הרוחביות של הממשלה".

"קיימת הרגשה כללית בעם של ניתוק מוחלט בין הממשלה לבין העם. כל הניסיונות של הכנסת, דרך ועדת הקורונה, להציל את הממשלה הזאת מעצמה, נתקלים בהתנגדות ובשיטות הפחדה של מאפיה. על כן, הריני פונה אליך בשם מיליוני אזרחים במדינת ישראל, ודורש להגדיר את הממשלה כעסק לא חיוני".

תגיות:
יואל רזבוזוב
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף