עוד אמר נתניהו כי: "ביצענו שורה של צעדים כלכליים - עידוד לשכירים ועצמאיים, הארכת זכאות לדמי אבטלה ותקציב סיוע. אלו צעדים שיש להם משמעות להניע את גלגלי הכלכלה. ראינו את נתוני השימוש בכרטיסי האשראי שהגיעו פחות או יותר לרמה גבוהה, אבל זה מה שאנחנו רוצים - לייצר צריכה כדי לייצר ביקוש למוצרים ושירות לאנשים".
"השלב הבא", המשיך ראש הממשלה, "ואני מדבר על כך עם שר האוצר והיועצים - הוא איך לתמרץ צמיחה ותעסוקה בקורונה. יש תחומים שיכולים להתפתח באופן ייחודי. אנחנו עם יכולות חדשניות ודיגיטליות לא מבוטלות. בהשוואה בינלאומית, הרושם שלי הוא שאנחנו לא במקום הכי גרוע, בלשון המעטה".
לשאלה האם ח"כ זוהר מנסה להפיל את הממשלה, השיב שר האוצר: "אין לי מושג. כאשר היה לי עמו חיכוך זה היה על רקע ניסיונו למנוע את החוק לסיוע בהיקף 90 מיליארד שקלים ואני אמרתי מי שיתייצב בדרכי אני אסיר אותו מהדרך - אם מהליכוד או מפלגה אחרת. אני בעד הציבור והאינטרס הציבורי ונגד כל ניסון לשנות את זה, מאותו רגע אין לי שום עניין מי עשה או ניסה לעשות. ברגע שהעברתי את החוק בפה אחד בתמיכה כוללת של הכנסת, הדבר הזה מבחינתי הסתיים. אני עמל על הביצוע שלו עם פקידי האוצר, וכולם עושים עבודה מסורה בביצוע המדיניות שאני מוביל".