זהבה גלאון נגד משפחת נתניהו: "הם אלופים בהסחות דעת"

יו"ר מרצ לשעבר התייחסה לתוצאות הסקרים ולמשפטו המתקרב של ראש הממשלה, וטענה: "הוא לא בקמפיין בחירות, הוא יוצר מניפולציות וספינים כדי להסיט את תשומת הלב"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
זהבה גלאון
זהבה גלאון | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
3
גלריה

הוא מייצר התרחשות של הסחת דעת לקראת המשפט שלו - זה ספין קלאסי. מה שמטריד אותי זה שכולנו, כולל אני והמחנה שאני שייכת אליו, נופלים בספין הזה. זה דבר שמאוד מטריד אותי. כל היום דורשים מאיתנו לגנות – האם שרה אישה מוכה או לא".

walla video test11 | צילום:
שרה נתניהו
שרה נתניהו | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

זה מה שנתניהו עשה אתמול בקמפיין שלו בכנסת. מאוד לא נוח מה ששרה נתניהו עוברת ואני מסכימה שזה כנראה מה שהיא מרגישה, אבל היא הקורבן כאן? התבלבלו כאן כמה אנשים. אני לא יכולה לשאת את זה שמתייחסים לנשים כאובייקט מיני, זה דבר שהוא בלתי מתקבל על הדעת. אבל הם לקחו את זה לקצה, המשפחה הזאת. כשהבן שלה מרמז על דנה ויס היא משתמשת בצלם החצאיות. כולם רואים מה עובר על נשים כל יום, שותקים ולא אומרים מילה - ועכשיו הם משתמשים בזה כדי לזעוק את זעקת הקוזאק הנגזל?

אנחנו לא מוכנים ליפול למניפולציה הזאת יותר. אני לא אוהבת להתעמת עם שרה נתניהו, אשתו של. אבל היא מזמן לא אשתו של, היא חלק מהמערך הזה, זו הפוליטיקה היום. יהיו בחירות או לא? מה שמעניין אותו זה להסיח את הדעת, ומשפחת נתניהו אלופה בזה".

יאיר, בנימין ושרה נתניהו
יאיר, בנימין ושרה נתניהו | צילום: קובי גדעון, לע''מ
תגיות:
זהבה גלאון
/
משפחת נתניהו
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף