זוהר ב-103FM: יהיו עוד הקלטות אם מנדלבליט לא יתפטר

יו"ר הקואליציה שוחח עם גולן יוכפז וענת דוידוב על הקלטות היועמ"ש. בהמשך הבוקר צייץ: "לא איימתי על מנדלבליט, אם יש לו כבוד עצמי - ראוי שיתפטר"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מיקי זוהר
מיקי זוהר | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
3
גלריה
היועמ''ש אביחי מנדלבליט בוועידת המשפט של לשכת עורכי הדין
היועמ''ש אביחי מנדלבליט בוועידת המשפט של לשכת עורכי הדין | צילום: באדיבות דוברות משרד המשפטים
אפי נוה
אפי נוה | צילום: אבשלום ששוני

בהמשך הבוקר זוהר צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "הגיע הזמן שנפסיק לפחד ממערכת המשפט, כבר לא צריך לחשוש מהם. הדברים שנחשפים בחודשים האחרונים מעידים על רקבון מוחלט ותפירת תיקים. לא איימתי על מנדלבליט, אם יש לו כבוד עצמי, לאור הדברים שנחשפים, ראוי שיתפטר".

בשעות הצהריים המוקדמות נמסרה מטעמו של ח"כ זוהר: "למען הסר ספק, אני מבקש להבהיר כי לא שוחחתי כלל עם רה״מ או מי מאנשיו לפני הראיון ל 103fm, בו הוצאו דבריי מהקשרם בעניינו של מנדלבליט. הדברים שנאמרו על ידי בעידנא דריתחא היו על דעת עצמי ולא היתה לי שום כוונה לאיים על איש. גם אם דבריי הובנו אחרת אני מבקש להבהיר שוב כי לא היתה לי שום כוונה או רצון להביע איום כזה או אחר כנגד היועמ״ש לממשלה".

תגיות:
אביחי מנדלבליט
/
מיקי זוהר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף