"מיד עם ההודעה הרשמית על הכוונה לחתום על הסכם השלום והפרסומים אודות מרכיבים חסויים הכלולים בו, בתוכם מכירת אמצעי לחימה מתקדמים, העלולים להשפיע השפעה קריטית על היתרון האיכותי האסטרטגי של מדינת ישראל באזור, לכן דרשתי להציג בפני ועדת החוץ והביטחון, או בוועדת המשנה המסווגת, את תכולת ההסכם לאישור הרשות המחוקקת. פנייתי לא נענתה, הזמן חלף, ההסכם נחתם, וראש הממשלה הודיע על כוונתו להביאו היום לאישור הכנסת", אמר יעלון.
אנחנו במחדל קורונה נורא והוא אחראי לו אישית, אני יכול להרצות איך היו צריכים לנהל את זה, ואנשים יוצאים לרחובות ובמקום לטפל בהם מגדירים אותם כאנרכיסטים, שמאלנים, בוגדים ומפיצי מחלות וזה בכלל אלימות, מלחמת אחים. לשווק את מדינת ישראל והאינטרסים שלה בחוץ אני יודע לעשות".
לא מובן מאליו שמי שיש לו כתבי אישום לא יכול להתמודד לראשות הממשלה? היינו צריכים חוק בשביל זה? לכן יש פה הסתבכות בה באמת מי שמוביל את המדינה מוביל את זה כמו שכנופיית פשע פועלת עם איומים, איומים בסחיטה, סחיטה באיומים ואנחנו בטרלול, אנחנו מדינה בהפרעה".