לאחר דיון מתמשך, הפילה הכנסת היום (רביעי) את הצעת החוק של מפלגת ימינה להקים ועדת חקירה למערכת המשפט. במהלך הדיון תקף חה"כ בצלאל סמוטריץ' (ימינה) את שרת התחבורה מירי רגב וטען כי "שרת התחבורה הורסת אבן אחר אבן, אבן אחר אבן. ההחלטה הראשונה שלה היתה לחבל בהחלטה להפוך את התחבורה לתחבורה חכמה ולתקוע את האפליקציה בתרוצים מופרכים".
"תתבייש לך - תמשיך לשקר", אמרה שרת התחבורה, מירי רגב (הליכוד) בתגובה לדבריו של בצלאל סמוטריץ' והוסיפה: "סמוטריץ' הפקיר את הפריפריה, עזב את משרד התחבורה כשהשאיר לי שמיים סגורים ואפליקצית תשלום שלא היו מוכנות כי עליהן היה המחיר גבוה מדי בפריפריה".
"גבי אשכנזי הוא איש עתיר זכויות ששירת את מדינת ישראל הרבה מאוד שנים אבל הוא איש שמאל וזה בסדר. נתניהו גם הוא עתיר זכויות שעומד בראש מחנה הימין אבל כמעט ולא יישם את מדיניות הימין. נתניהו לא איש שמאל אבל לצערי הרב הוא רחוק מלממש מדיניות ימין", טען סמוטריץ'.