ח''כ גולן על ניסיון הפיגוע בצומת הגוש: "לא יודע אם מדובר במחבלת"

יאיר גולן הגיב לסערה שיצר ציוץ הביקורת שלו, לאחר ניסיון פיגוע הדקירה בגוש עציון, ואמר כי "האירוע לא היה צריך להסתיים במוות. התנהגות לא מקצועית של החיילים"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
יאיר גולן נואם בכנסת
יאיר גולן נואם בכנסת | צילום: אורן בן חקון

כזכור, אתמול ציוצו של גולן יצר סערה ברשת, כאשר פרץ ויכוח בינו לבין השר רפי פרץ שהשיב לדבריו של גולן: "תגובתך מקוממת. חיי חיילי צה''ל ותושבי ישראל מעל הכל, בטח מעל חיי מחבלת". גולן השיב לו כי "תתבייש אתה, ככה לא נוהגים לוחמים. נדמה לי שאיבדת משהו משיקול הדעת המוסרי שהיה לך בעבר".

אביו של אחד הלוחמים: "השטויות שגולן מדבר - חוסר אחריות מדרגה ראשונה"

האב המשיך ואמר כי "בסרטון אני ראיתי הרבה דברים טובים, חיילים מדוגמים עם כל הציוד, לבושים לתפארת מדינת ישראל, מתודרכים ורואים בבירור שהחיילים מתנהגים למופת. הם צעקו לה לעצור ורק בשלב מאוחר יחסית דרכו את הנשק וביצעו ירי באוויר. למרות זאת, היא המשיכה להתקדם ונופפה בסכין".

לסיום הוא הוסיף כי "החיים פעלו כראוי. 98% ממה שעשו היה בסדר, אפשר לתחקר ויש מי שצריך לעשות את זה. לשפוך טיפת רעל לתוך 98% זה קל מאוד".

תגיות:
פיגוע
/
יאיר גולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף