ביו"ש מאשימים: "גנץ סיכם עם ביידן על הקפאת בנייה בהתיישבות"

שלמה נאמן, ראש מועצת גוש עציון, תוקף בחריפות את מרכיבי ממשלת השינוי, בנט, סער ולפיד: "הופר אחד מהקוים האדומים ביותר של המחנה הלאומי, ההקפאה כבר קיימת בפועל"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ראש מועצת גוש עציון במסר לממשלה החדשה. צילום: דוברות המועצה האזורית גוש עציון | צילום:

ראש מועצת גוש עציון שלמה נאמן אמר כי: "בשבועות האחרונים פנינו, ראשי רשויות ביו"ש וחברי מועצת יש"ע לשר הביטחון וראש הממשלה החליפי בני גנץ בבקשה צנועה בהחלט - לקיים "ועדה קטנה". לא שכונות גדולות ולא פרויקטים משמעותיים - רק עניינים קטנים כגון תיקונים טכניים לתב"עות קיימות זה מכבר. אז כאמור קיבלנו מבני גנץ סירוב מוחלט".

עוד הוסיף נאמן: "אותו בני גנץ שחדשות לבקרים מאשים את נתניהו בחוסר יושרה פוליטית, מנהל מדיניות עצמאית ללא ידיעת ראש הממשלה. מסתבר שבני גנץ סיכם עם ממשל ביידן על הקפאת בניה בהתיישבות. הממשלה החדש עוד לא קמה אבל ההקפאה כבר כאן".

ההתנחלות ברוכין ביו''ש
ההתנחלות ברוכין ביו''ש | צילום: רויטרס

נאמן פנה לבנט וסער, שותפיו המסתמנים לממשלת השינוי של שר הביטחון: "נפתלי בנט וגדעון סער, חשבתם שתנהלו את המדינה? הבטחתם לשמור על קווים אדומים אידאולוגיים של המחנה בממשלה הנרקמת בשעות האלו? אז תדעו לכם ששר הביטחון שלכם חושב אחרת ופועל אחרת. בני גנץ טוען בפורומים סגורים שהוא ורק הוא יעמוד בראש הדרג המדיני בעבור ההתיישבות הישראלית ביו"ש".

תגיות:
יהודה ושומרון
/
בני גנץ
/
מועצת ישע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף